14 Mart 2011 Pazartesi

İbrahim Tatlıses Vuruldu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses Şişli'de uzun namlulu silahla saldırıya uğradı. Tatlıses'e 11 el ateş edildi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ hastaneye kaldırılan Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. Başbakan Erdoğan da 'gereken her şey yapılsın' talimatı verdi.

İbrahim Tatlıses’e Maslak’ta stüdyo çıkışı, içinde beş kişinin olduğu bir araçtan uzun namlulu silahla ateş açıldı. Başından vurulan ünlü türkücü ağır yaralandı. Saldırıda ünlü türkücünün asistanı da vuruldu.

TÜRKÜCÜ İbrahim Tatlıses dün 00.30’da Maslak Büyükdere Caddesi’ndeki Nurol Plaza’nın alt katında bulunan Beyaz TV’ye ait stüdyoda İbo Şov çekimini tamamladıktan sonra çıkıp arabasına binerken kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ünlü türkücü başından, yanında bulunan asistanı Buket Çakıvı ise omzundan yaralandı. Ünlü türkücü ve asistanı önce Özel Levent Hastanesi’ne kaldırıldı ardından Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi. Yaklaşık 45 dakika süren bir ameliyatın ardından tekrar ameliyata alınan Tatlıses’in durumunun ağır olduğu bildirildi.


İbrahim Tatlıses’e içinde 5 kişinin bulunduğu Linea marka siyah bir araçtan uzun mamlulu silahlarla ateş açıldığı bildirildi. Çevredeki MOBESE kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo başta olmak üzere yakınları ve sevenleri, hastaneye akın etti.

Çete davalarında sanık oldu

Tatlıses, Ocak 1990’da Maksim Gazinosu’nda sahnedeyken bacağından vurulmuştu. Saldırganlar Ramazan Yetişen ve Fuat Aslan, “Bize kaset sözü verdi ama yapmadı” demişti. Tatlıses’in içinde bulunduğu otomobile 18 Mayıs 1998’de de Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde pompalı tüfekle ateş açılmış, ünlü türkücü saldırıyı yara almadan atlatmıştı. Tatlıses Ankara’da çökertilen Sauna çetesi davası ile İzmir’de yapılan çete operasyonu sonrasında açılan Anafor davası iddianamelerinde de sanık olarak yer almıştı.

FERHAT GÖÇER: YAŞAMA ŞANSI YÜZDE 5



İbrahim Tatlıses Vuruldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design By | Haberaloji
Tedavisi Ne iyi gelir mp3 dinle