27 Ocak 2011 Perşembe

SmackDown Raw Yeni Bölüm izle – 28 Ocak 2011 İzle

21 Ocak 2011 SmackDown – Raw Yeni Bölüm izle video

9rL64928 21 Ocak 2011 SmackDown – Raw Yeni Bölüm izle video

28.01.2011 SmackDown – Raw yeni bölüm izle, SmackDown – Raw yeni videolar 28 Ocak, 28 Ocak SmackDown – Raw dövüş videoları izle, SmackDown – Raw yeni maçlar 28 Ocak,Smackdown 28 Ocak 2011 İzle, Raw 28 Ocak 2011 İzle

!!. Bölüme Ait Video .!!

http://blog.cennet.in/smackdown-raw-yeni-bolum-izle-28-ocak-2011-izle.html

26 Ocak 2011 Çarşamba

7-8 Yaşındaki öğrencilerden okulda oral seks skandalı

7-8 Yaşındaki öğrencilerden okulda oral seks skandalı

Okulda oral seks skandalı!

ABD'de bir öğretmen, öğrencilerin sınıfta oral seks yaptığı ve kıyafetlerini çıkardığı yönündeki şok edici iddiaların ardından açığa alındı.

California eyaletinin Oakland şehrinde Markham ilkokulunda yaşanan olaya 7-8 yaşlarındaki öğrencilerin karıştığı belirtiliyor.
İkinci sınıflara eğitim veren ve kimliği gizli tutulan erkek öğretmen polislere söz konusu eylemlerin hiçbirini görmediğini söylediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma açılırken, öğretmen bu süre içinde görevden uzaklaştırıldı.

Söz konusu olaylardan birinde yarı çıplak birkaç öğrencinin sınıfta rahatsız edici davranışlar sergilediği, bir diğer olayda ise öğrencilerin oral seks yaptığı kaydedildi.

Öğrenci velilerinin mektup yoluyla olaylarla ilgili bilgilendirildiği belirtilirken, yetkili Troy Flint, "Eğer bilgiler doğrulanırsa sınıfta ciddi bir denetim boşluğu var demektir. Bunun nasıl olmuş olabileceğini araştırıyoruz. Bu bize olanaksız gibi görünüyor" diye konuştu.

Okul müdürü Pam Booker, iddiaların geçen hafta bir öğrencinin bilgi vermesi üzerine ortaya atıldığını belirtti.

Soruşturma kapsamında okuldaki tüm öğrenciler ve öğretmenler sorgulanırken, olayların geçtiği iddia edilen sınıfın öğretmeni açığa alındı.

Ancak velilerin kaygısı giderilebilmiş görünmüyor. Okulda iki çocuğu bulunan Ane Musuva, "Öğretmenlerin çocukları gerçekten izlemediğini ve onlara dikkat etmediğini bilmek beni korkutuyor. Çocuklarımın böyle bir ortamda yetişmesini istemiyorum" diyor.

öyle bir geçer zamanki helvacı helva - Necati Dinle, İzle

öyle bir geçer zamanki helvacı helva - Necati Dinle, İzle



öyle bir geçer zamanki helvacı helva,helvacı helva şarkısı,öyle bir geçer zamanki helvacı,helvacı helva necati,Öyle Bir Geçer Zaman Ki Necati Helvacı Helva Dinle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Necati, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Necati Helvacı Helva Sözleri, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Necati Helvacı Helva İzle

!!. Necati – Helvacı Helva Şarkısını Dinle .!!



http://blog.cennet.in/oyle-bir-gecer-zaman-ki-necati-helvaci-helva-dinle-izle.html

Dr. Ömer Çelakıl Kimdir ?, Ömer Çelakıl Biyografisi, Hayatı

Ömer Çelakıl Kimdir ?, Ömer Çelakıl Biyografisi, Hayatı

Dr. Ömer Çelakıl Kimdir ?, Dr. Ömer Çelakıl Biyografisi, Dr. Ömer Çelakıl’ın Hayatı, Dr. Ömer Çelakıl – Mars’ta Hayat Vardı İddaası, Dr. Ömer Çelakıl – Geri Sayım 69′da Başladı İddaası, Dr. Ömer Çelakıl – Küresel Isınma Mesajı, Ömer Çelakıl’a Ait Kitaplar

Kuran’ın Şifresi adlı kitabıyla geçtiğimiz yıllarda dikkatleri üzerine çeken Ömer Çelakıl, yeni kitabı Beklenen Kıyamet’te, Kuran’da küresel ısınma ile ilgili bölümler olduğunu ve Mars’ta yaşam haberi verildiğini iddia ediyor.

!!. İşte Çelakıl’ın çarpıcı iddiaları .!!

Geri sayım 69′da başladı

“Mesela Kuran’daki Kamer (Ay) suresinde ‘Saat (Kıyamet) yaklaştı’ deniliyor. Kamer suresinin birinci ayetinden sonra Kuran’ın en sonuna kadar 1389 ayet var. Hicri takvimde de 1389 yılı miladi takvimde 1969 yılı, yani Ay’a gidilen yıldır. Yani ‘Ay’ ismindeki sure, sanki Ay’a gidileceğini önceden yılıyla birlikte haber veriyor. İşte bu ayette Saatin (kıyametin) yaklaştığı vurgulanıyor. O nedenle Ay’a çıkılan 1969 yılında geri sayım başlamış olabilir.”

Mars’ta hayat vardı

“Mars kelimesinin Kuran-ı Kerim’de gizli bir biçimde geçtiğine dair önemli kanıtlara ulaştığımı söyleyebilirim. M-A-R-S harfleri açıkça görünüyor (Arapça’da Mim-Elif-Ra-Sin harfleri). Mars’ın uydusu olan gökcismi ‘Deimos’ kelimesi de bu şekilde geçiyor. Üstelik D-E-İ-M-O-S’a işaret eden ayetin numarası 30′dur ve 30 sayısı bu uyduyu temsil eden bir sayıdır çünkü Mars çevresindeki dolanım süresi 30 saattir.

Mars’ta bulunan kum tepelerinin de Kuran’da yeri var. Kuran’da kum tepelerinde yaşayan özel bir kavimden söz ediliyor: And olsun ki, biz onlara size vermediğimiz imkânlar vermiştik. Onlara kulaklar, gözler ve kalpler vermiştik… (Ahkaf suresi 26. ayet) Ayette bahsedilen ve yok olan topluma bazı özellikler verildiği söyleniyor. Daha gelişmiş bir canlı türüne işaret ediliyor olabilir, fakat bu konuda kesin konuşmak imkânsız.”

Küresel ısınma mesajı

“De ki: Söyleyin bakalım, suyunuz (yerin dibine) çekiliverse (yok olsa), size kim bir akar su getirebilir?’ (67 Mülk 30) Bu ayette dikkat çekmek istediğim ilginç bir işaret var; Ayet ve sure numarası çarpıldığında 30×67=2010 yılı çıkıyor. Uluslararası raporlarda 2010 yılında ülkelerarası su sorunu ve anlaşmazlıklarının baş gösterebileceği söyleniyor. Kur’an’daki ‘Duhan (Gaz-Duman)’ suresinde de gelecekte gökyüzünde bir gaz-duman tabakasının ortaya çıkacağı belirtiliyor. Bugün küresel ısınmanın nedeni olarak atmosferimizde sera gazlarının birikmesi gösteriliyor.”

Dr. Ömer ÇELAKIL’A Ait Kitaplar Hakkında Detaylı Bilgiler

Dr Ömer Çelakıl Kuran-ı Kerim-in Mucize Sırları Kitabı

Dr Ömer Çelakıl Kur-an-ı Kerim-in Şifresi 2 Kitabı

Dr Ömer Çelakıl Beklenen Kıyamet Kitabı

Dr Ömer Çelakıl Kuran-ın Şifresi Kitabı

Dr. Ömer Çelakıl’a ait diğer makaleler ve bunları bulabileceğiniz web adresi :

19:57 NUMARALI AYET VE 1957 YILI

AY’A ÇIKIŞ TARİHİ KUR’AN’DA YAZIYOR MUYDU?

KADINLARDAKİ 23.KROMOZOM ve GENETİK

GÜNEŞ’İN HİDROJEN VE HELYUMDAN OLUŞU

http://blog.cennet.in/dr-omer-celakil-kimdir-omer-celakil-biyografisi-hayati.html

Öyle Bir Geçer Zaman Ki – Mete İyi Düşün Taşın Şarkısını Dinle

Öyle Bir Geçer Zaman Ki – Mete İyi Düşün Taşın Şarkısını Dinle

http://www.nazarblog.com/wp-content/uploads/2010/09/DetayResimHandler2.jpeg

Öyle Bir Geçer Zaman Ki – Mete İyi Düşün Taşın Dinle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki – Mete İyi Düşün Taşın Sözleri,Öyle Bir Geçer Zaman Ki – Mete İyi Düşün Taşın İzle, Mavi Işıklar – İyi Düşün Taşın Şarkısını Dinle, Mavi Işıklar – İyi Düşün Taşın Şarkı Sözleri, Mavi Işıklar – İyi Düşün Taşın Şarkısı – Mete

Öyle bir geçer zaman ki dizisinde İnci Öğretmen yine Mete’nin Elini tutmak ve yardımcı olmak için çabalıyor ve okulda bir grup kurmasına yardımcı oluyor. İşte İnci Öğretmenin mete’ye öğrettiği Mavi Işıklara ait İyi Düşün Taşın Şarkısını Söylüyor.

!!. Mavi Işıklar – İyi Düşün Taşın Şarkısını Dinle .!!

http://blog.cennet.in/oyle-bir-gecer-zaman-ki-mete-iyi-dusun-tasin-sarkisini-dinle.html

Kurtlar Vadisi Polat Alemdar Ölecek Mi ? 110. Bölüm İzle

Polat Alemdar Örgüt Tarafından Öldürülüyor Mu ? Kurtlar Vadisi 110. Bölüm İzle

Polat Alemdar Örgüt Tarafından Öldürülüyor mu Kurtlar Vadisi Pusu 110. Bölüm son ve yeni bölüm izle

Polat Alemdar Ölecek Mi ?, Polat Alemdar Diziden Ayrılıyor Mu ? 27 ocak 2011, KVP Polat Alemdar 27 Ocak 2011 Ölecek Mi ?, Polat Alemdar örgüt Tarafından Öldürülüyor Mu ?

Kurtlar vadisi Pusu dizisinin en yeni bölümü olan ve 27 Ocak 2011 Perşembe günü ATV ekranlarında yayınlanacak olan 110. yeni bölüm fragmanı görücüye çıktı. Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin yeni bölüm 110. bölüm fragmanını sitemizde aşağıda bulunan linkten izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi pusunun en son yayınlanan bölümün de Polat Alemdar örgüt için gittiği mezbahana de örgütçüler tarafından yakalanır.Polat Alemdar yeni bölüm olan 110. bölüm de ölecek mi? Polat a örgütçülerin kafir demesi üzerine Polat Alemdar Kuranı Kerim den ayet ile karşılık verir. Örgütçüler Polat alemdarı yakaladıklarını Ulubey’ e iletirler. Ulubey ise Polat Alemdar ‘ ın infaz edilmesini söyler.

!!. 110.Bölüm Fragmanı .!!

Barcelona – Almeria Maçı İzle 26 Ocak 2011 İzle

Barcelona – Almeria Maçını İzle 26 Ocak 2011 İzle

26.01.2011 Barcelona Almeria Maçı izle,Barcelona Almeria Maçı 26.01.2011 canlı izle,Barcelona Almeria Maçı golleri izle 26.01.2011,26.01.2011 Barcelona Almeria Maçı golleri izle

Çarşamba Akşamı Yapılacak Olan Maçın Geniş Özetini, Gollerini Sitemizden Maç Yayınlandıktan Sonra Bulabilirsiniz.

http://blog.cennet.in/barcelona-almeria-macini-izle-26-ocak-2011-izle.html

24 Ocak 2011 Pazartesi

Sara Jean Resimleri, Sara Jean Frikikleri, Üstsüz Galeri

Sara Jean Resimleri, Sara Jean Frikikleri, Üstsüz Galeri

Sara ile çılgınlığa kaldığı yerden devam...

Seksi Playboy modeli Sara Jean Underwood adını ilk olarak 2007 yılında Playboy'un, Playmate seçiminde duyurdu. Aynı yıl ödülünü Playboy'un patronu Hugh Hefner'dan alan seksi model gözde olmayı sürdürüyor.

23 Ocak 2011 Pazar

Sefa Doğanay Ünlü Taklitleri İzle - Yetenek Sizsiniz 22 Ocak 2011

Sefa Doğanay Ünlü Taklitleri İzle - Yetenek Sizsiniz 22 Ocak 2011

Yetenek Sizsiniz Türkiye Sefa Doğanay

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın Türkiye'nin yeteneklerini aradığı "Yetenek Sizsiniz"e Sefa Doğanay'ın taklitleri damga vurdu. Yıldız Tilbe, Nihat Doğan, Seda Sayan ve Bülent Ersoy taklitleriyle Hülya Avşar'ı gülmekten kırıp geçiren Sefa Doğanay o kadar çabuk dikkat çektiki taklit denince akla gelen ilk isim Yavuz Seçkin'in bile takdirini kazandı. Yavuz Seçkin, Twitter'daki hesabında Sefa Doğanay'ı çok beğendiğini ve ekibine dahil edebileceğini söyledi.

!!. İşte O Çok Güldüren Sahne .!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design By | Haberaloji
Tedavisi Ne iyi gelir mp3 dinle