20 Mart 2011 Pazar

Yetenek Sizsiniz Final

yetenek-sizsiniz-turkiye.jpgYetenek Sizsiniz Türkiye 19 Mart final gösterileri izleyicileri yine çok eğlendirdi. Birbirinden yetenekli yarışmacıların yarıştığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması, aynı zamanda Türkiye'ninen çok izlenen yarışma programıdurumunda.
Show TV'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye finalinde yarışmacılar hünerini sergiledi. Jürinin huzuruna çıkan Cem Arman Yenel, sesi ile ile yine büyüledi.

Müthiş Sihirbaz Oğuz Engin de şovu ile adeta büyüledi. Oğuz Engin izleyenlerin ağzını açık bıraktı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının jürileri Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'danoluşuyor. Yarışmayı hazırlayan ise yine jüride bulunan Acun Ilıcalı.
CEM ARMAN YENEL FİNAL GÖSTERİSİ



Yetenek Sizsiniz Türkiyeyarışması, final gösteriminde de izleyenleri kendine hayran bırakıyor.
AREF ŞOV...
Yetenek Sizsiniz yarışmasında geçen haftalarda "Aref şov" damgasını vurmuştu. İnternetin en çok aranan gösterisi olan Aref, yarışmanın kısa tarihinde adından en çok söz ettiren yarışmacılardan birisi olmayı başardı. Yaptığı zeka dolu ama çok basit tekniklerin konuştuğu gösterisi ile izleyenleri kendisine ayakta alkışlatan Aref Ghafori, artık herkesin aklındaki isim...
SEFA DOĞANAY...
Sefa Doğanay taklit şovları internetteki video paylaşım sitelerinde de en çok izlenen videolar sıralamasındaki yerini aldı. Yarışmada ünlenen Sefa Doğanay’ın ünü, internet ortamında daha da arttı. Sefa Doğanay’ın özellikle Nihat Doğanay taklit gösterisini izlemek için bilgisayarları karşısına geçen milyonlar, Doğanay’ın taklitleri için arama motorlarında taklit aradı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design By | Haberaloji
Tedavisi Ne iyi gelir mp3 dinle