21 Mart 2011 Pazartesi

Akparti SAKARYA'da Hakan Şükür ŞOKU!


AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından 12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimleri için yapılan temayül yoklamasına Hakan Şükür’ün Sakarya’dan aday olacağı haberleri damgasını vurdu. Şükür’ün adaylığıyla ilgili AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu, "Biz de adaylığını gazetelerde ögrendik" dedi.


SAKARYA - Adapazarı Atatürk Kapalı spor Salonunda bugün başlayan temayül yoklamasına Partinin İl karar organlarından yaklaşık 2 bin 600 partili katılarak Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan 50 aday adayı arasında 7 isim belirlediler.
DHA'nın haberine göre; temayül yoklamasında en çok konuşulan isim Ak Parti Sakarya’dan milletvekili adaylığı konuşulan Milli futbolcu Hakan Şükür oldu. Yarın bir TV kanalında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı spor programında adaylığını da açıklayacağı haberleri gazetelerde yer alan Şükür’ün adaylığı AK Parti Sakarya İl teşkilatında şaşkınlık yarattı.
"MEDYADAN ÖĞRENDİK"AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Hakan Şükür’ün partilerinden aday olmasının kendileri için onur olacağını belirterek şunları söyledi:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design By | Haberaloji
Tedavisi Ne iyi gelir mp3 dinle