26 Temmuz 2010 Pazartesi

İzmir - Manisa Yolu Üzerinde Zincirleme Kaza

Zincirleme kazada can pazarı

İzmir-Manisa yolunda meydana gelen trafik kazasında, otobüste muavinlik yapan Adem Sevinç (20) hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Manisa'dan İzmir yönüne giden Mehmet Hüseyinoğulları yönetimindeki 47 NH 199 plakalı tır, yokuş aşağı inerken freni patlayınca kontrolden çıktı.

Karşı şeride geçen tır, Ahmet Tezyol idaresindeki 35 AJ 8695 plakalı başka bir tıra çarptı.

Bu sırada, İzmir'den Manisa yönüne giden Dursun Özkeskin'un kullandığı 16 KN 551 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü duramayınca, Tezyol yönetimindeki tıra arkadan çarptı.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde, otobüsün muavini olduğu öğrenilen Adem Sevinç'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

YARALILAR

şoför Özkeskin ile Seda Özen Zuna (28) ve Onur Zuna (28) Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Neziha Yılmaz (25), Ayşegül Sert (38), Şenol Sevim (43), İbrahim Yulafçı (24), Tuba Altıöz Öğüt (27), Bahadır Öztürk (19) ve Gültekin Yılmaz (37) Bornova Trafik Hastanesi'ne, Ahmet Tezyol ile Alişan Özgümüş Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Sabit Özdilli (41), Behiye Özdilli (31), Elif Özdilli (10), Enes Özdilli (12), Ali İhsan Gür (20), Mesut Kocatürk (21) ve Kaan Ayvazoğlu (5) ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

NOT

Tedavi altına alınan yaralılardan otobüs şoförü Dursun Özkeskin ile tır şoförü Ahmet Tezyol'un durumlarının ağır olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaynak : Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design By | Haberaloji
Tedavisi Ne iyi gelir mp3 dinle