12 Mart 2011 Cumartesi

Kemal Kılıçdaroğlundan Çok Çarpıcı Bir Açıklama

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenen CHP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasına başlarken, ''Bu bir kurultay değil, iktidara hazırlık toplantısı'' dedi. Japonya'da yaşanan deprem felaketini hatırlatan Kılıçdaroğlu, ''Japon halkına saygılarımızı, selamlarımızı iletiyoruz. Onların acıları bizim yüreğimizde bunu unutmasınlar'' dedi.
Kendisi konuşmaya başlamadan önce sunucunun salondakilere ''vefakar CHP'liler'' diye seslendiğini anımsatan Kılıçdaroğlu, ''Bu kelime bana biraz hüznü hatırlatıyor. Artık hüznün yerini kararlılığın alması gerekiyor. Geleceğe inanmış, halkın dertlerini bilen bir duruşa ihtiyacımız var. Bu duruş için buradayız, hedefimiz çözüm. Mazeret üretmeyeceğiz. Bunu söylemek artık bize yakışmıyor'' ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, 92 gün kalan seçimlere en hazırlıklı partinin CHP olduğunu savundu.
Ülkenin iyi yönetilmediğini savunan Kılıçdaroğlu, ''Bu ülke iyi yönetilmiyor, tersini söyleyenlere inanmayın. Mahallenin esnafına tarladaki çiftçiye, sanayici komşunuza sorun onlar hayatından memnunsa biz de memnunuz, değilse işte gerçek oradadır. Herkes bir arayış içinde ne olacak diye, onun için çözümlerimizi her yerde dillendireceğiz ki adresin CHP olduğunu Mısır'daki sağır sultana bile duyuralım'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design By | Haberaloji
Tedavisi Ne iyi gelir mp3 dinle